Mcqueen Temalı Doğum günü

Mcqueen temalı doğum günü afişi

Ediz’in 7 yaş doğum gününü kırmızı ve siyah renklerde çalıştığım şimşek
Mcqueen temalı doğum günü partisiyle kutladık.

Parti organizasyonu alanında çalışıp çizgi film karakterleriyle haşır neşir olmamak imkansız. En az çocuklar veya küçük çocuğu olan anneler kadar çizgi film izliyorum.

Disney Cars’ı sevmeyen var mı? Ya da diğer adıyla Şimşek Mcqueen veya arabalar mı desek? Ben seviyorum, erkek çocuklar da:)

Arabalar temalı doğum günü afişi

Arabalı doğum günü konsepti posteri

curcuna parti evi disney cars temali dogumgunu mekan susleme

Curcuna parti evi

Organizasyon mekanı, İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir Curcuna parti eviydi. Çok büyük bir mekan olmamakla birlikte 20-30 kişilik davetler için tercih edilebilecek bir yer. İç bölüm ve bahçeden oluşan sıcak bir ortam.

Arabalar temalı parti istanbul curcuna parti evi

Parti mekanındaki masalar, Disney Cars Mcqueen konseptli servis altlıkları, etiketli peçeteler ve etiketli sular ile süslendi.

Mcqueen konsepti doğum günü için kişiye özel etiketli çikolatalar

Hediyelik çikolatalar

Ediz’e özel etiketli Mcqueen temalı çikolatalar hazırlandı ve şeker büfesinde yerlerini aldı. İsimli çikolataların sunumu için tema renklerinde hazırladığım standı kullandım.

Şimşek Mcgqueen temalı doğum günü partisi organizasyonu

Mcqueen temalı sosyete şekerleri hazırlanıp kırmızı renkli galvaniz kutuya yerleştirildi. Konsepte uygun parti süslemeleri için trafik işaret çubukları hazırlandı.

Siyah kırmızı renklerde doğum günü konsepti hediyelikleri kitap ayraçları

Mcqueen konsepti hediyelik kitap ayraçları

Arabalar temalı püsküllü kitap ayraçları davete katılan konuklara hediye edilmek için hazırlandı. 7 yaş hediyeliği ayraçların üzeri pvc kaplamalı.

Mcqueen konsepti hediyelik şişeler

Hediyelik şişeler

Mcqueen temalı doğum günü ikinci hediyelik olarak; İçi renkli sakızlı, 50 cc lik mantar tıpalı, etiketli ve kurdele süslemeli hediyelik şişeler hazırladım.

Doğum günün kutlu olsun, ailen ve sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar Ediz’cim.

Daha farklı renk ve temada çalışılan diğer parti organizasyon örnekleri için Parti Organizasyon kategorisini inceleyebilirsiniz.

nalanunal.com.tr/parti-organizasyon/

Yorum Yazın

2 Yorum